ohjeet

Tyvek® Solid-rannekkeet

paperikuituinen

Edullinen Tyvek- kuituinen perusranneke sopii erinomaisesti lyhytaikaisiin 1-2 päivän tapahtumiin. Ranneke on nopea kiinnittää, sen painopinta-ala on poikkeuksellisen suuri ja tekstiä voi olla usealla rivillä. Voimme painaa siihen logoja, kuvia, www-osoitteen, ladottua tekstiä jne. Tyvek- ranneke on kevyt, allergiatestattu ja sitä on mahdoton poistaa ehjänä, muuten kuin leikkaamalla. Ranneke kestää vettä, joten se on myös käytössä lukuisissa vesipuistoissa. Juoksevan numeroinnin avulla voit kontrolloida rannekkeiden myyntiä. Värivalikoima on erittäin runsas.

Ranneke on mainio ja todella edullinen mainosmedia, niin tapahtumallesi, kuin mahdollisille sponsoreillesi.

Yksiväriset TYVEK SOLID- paperikuiturannekkeet, joille tekstin/logon voi painaa yhdellä tai kahdella värillä. Painolaatoista veloitamme 40 €/kpl (veroton). Painolaatat ovat käytettävissä myöhemmissä painatuksissa, uusintakäytöstä veloitamme asemointikulun 25 €. Itse painotyö on ilmainen. Toimitusaika painetuille rannekkeille on 2-3 viikkoa. Minimipainatuserä on 500 kpl.

Meillä on varastossa myös painamattomia Tyvek-rannekkeita , joita voimme toimittaa käyttöönne muutamassa päivässä. Minimitoimituserä on 100 kpl, täysi pakkaus 500 kpl, katso hinnasto.

Kuvat/logot voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

Näkyviin jäävä painopinta-ala 2 x n.15 cm.

Tyvek ranneke Kontrollikantaosalla.

Irrotettavalla kontrollikantaosalla varustettu Tyvek ranneke sopii erinomaisesti mm. arpajaisiin. Kiinnitettäessä poistetaan liimaton numero-osa, joka on sama kuin käteen jäävässä rannekkeessa. Kantaosa mahdollistaa myös kaksinkertaisen valvonnan rannekkeita myytäessä.

TYVEK® SOLID-ranneke

56

Väri:
Kpl

TYVEK® SOLID-ranneke kontollikantaosalla

1021

Väri:
Kpl